Naša vizija


Nova radna mjesta
 
  • Zapošljavanje

Promišljenim investiranjem u oblasti drvne industrije, hotelijerstva te prometa nekretninama, želimo učvrstiti svoju poziciju u bosanskohercegovačkom društvu i biti prepoznatljivi kao pokretači zapošljavanja mladih i razvoja Bosne i Hercegovine.

Razvijamo ekonomiju
 
  • Regionalni razvoj

Grupacija „Malak“ nastala je iz želje i potrebe svog glavnog investitora i vlasnika, biznismena iz Saudijske Arabije, za proširenjem i otvaranjem tržišta u Jugoistočnoj Evropi a posebno u Bosni i Hercegovini.

Investiramo u budućnost
 
  • Nove investicije

Desetine miliona KM do sada smo uložili u naše trenutne projekte u Bosni i Hercegovini. Ponosni smo i na činjenicu da zapošljavamo veliki broj mladih ljudi, kako u hotelijerstvu tako i u drvnoj industriji.

Šta mi radimo


Hotelijerstvo

Ovaj jedinstveni hotel s pet zvjezdica idealan je za goste na poslovnim putovanjima kao i za sve one željne uživanja i opuštanja u zelenoj oazi Ilidže.

Drvna industrija

Proizvodimo kvalitetan i funkcionalan namještaj od drveta, modernog dizajna. Tradicija od 1901. godine

Nekretnine

Jedinstven i novi stil življenja – luksuzno naselje, moderni stanovi – izaberite prema vlastitoj želji i potrebi

Sigurnost i visoka kvaliteta izgradnje

Virtual tour


360°
360°
360°
 

Postani kandidat za radno mjesto u grupaciji

Ukoliko ste mladi i ambiciozni, željni sticanja novih znanja, javite nam se

Ispunite aplikaciju...

Investicije


Grupacija „Malak“ nastala je iz želje i potrebe svog glavnog investitora i vlasnika, biznismena iz Saudijske Arabije, za proširenjem i otvaranjem tržišta u Jugoistočnoj Evropi a posebno u Bosni i Hercegovini.

Promišljenim investiranjem u oblasti drvne industrije, hotelijerstva te prometa nekretninama, želimo učvrstiti svoju poziciju u bosanskohercegovačkom društvu i biti prepoznatljivikao pokretači zapošljavanja mladih i razvoja Bosne i Hercegovine.

Hotel na prekrasnoj lokaciji, na Ilidži, smješten između dva univerziteta, novi je izazov u koji smo uložili 30 miliona KM, jer želimo dati glavnom gradu Bosne i Hercegovine, Sarajevu, ali i cijeloj regiji ono što zaslužuje - mjesto okupljanja mladih sportista iz regiona i svijeta, savremeno okruženje za poslovne ljude, a uz sve to mirnu oazu, porodični ambijent i visoki standard kvaliteta i usluga.

Projekti koje posebno želimo istaći su vezani za naše građevinske poduhvate. Naše stambene zgrade u naseljima Dobrinja i Nedžarići, spoj su vrhunskih projektantskih i građevinskih kuća, a luksuzne vile na Vrelu Bosne, u mirnom dijelu grada, a opet tako blizu aerodroma, olimpijskih planina, i kompletne turističke ponude, pružaju vrhunski komfor, dizajn i tehničku opremljenost.

 

Kontaktirajte nas