O nama


Nova radna mjesta
 
 • Zapošljavanje

Promišljenim investiranjem u oblasti drvne industrije, hotelijerstva te prometa nekretninama, želimo učvrstiti svoju poziciju u bosanskohercegovačkom društvu i biti prepoznatljivi kao pokretači zapošljavanja mladih i razvoja Bosne i Hercegovine.

Razvijamo ekonomiju
 
 • Regionalni razvoj

Grupacija „Malak“ nastala je iz potrebe za proširenjem i otvaranjem tržišta u Jugoistočnoj Evropi, a naročito u Bosni i Hercegovini. Investiranjem u nova tržišta, te iskorištavanjem njihove nerazvijenosti i zanemarenih tržišnih segmenata, grupacija ide u korak sa svjetskim trendovima, pri tome jačajući i samu ekonomiju zemlje u koju se ulaže. 

Investiramo u budućnost
 
 • Nove investicije

Desetine miliona KM do sada smo uložili u naše trenutne projekte u Bosni i Hercegovini. Ponosni smo i na činjenicu da zapošljavamo veliki broj mladih ljudi, kako u hotelijerstvu tako i u drvnoj industriji.

 

Malak Regency Hotel

Ovaj jedinstveni hotel s pet zvjezdica idealan je za goste na poslovnim putovanjima kao i za sve one željne uživanja i opuštanja u zelenoj oazi Ilidže.

Put raskoši u Sarajevu

Malak Regency Hotel


Sobe i apartmani
174 sobe i apartmana
 • Uživajte u modernom dizajnu i jedinstvenoj udobnosti

Savremeni, elegantan ili klasični enterijer soba i apartmana Malak Regency Hotela zadovoljiće sve Vaše potrebe i želje za komfornošću. Pogledom na rijeku ili obližnje planine uživaće i Vaša čula. 

Restorani i Café
Gourment – Bistro – Café Orient 
 • Restorani profinjenog i neformalnog ambijenta, café i slastičarna

Elegantan i relaksirajući restoran pruža opuštenu atmosferu s pogledom na zelenu oazu Ilidže. Vrhunski tim kuhara zadužen je za mnoštvo luksuznih delicija uz koje ćete doživjeti neponovljivo iskustvo.

Spa i Wellness
Fitness centar i bazen
 • Ekskluzivna wellness ponuda

Mješavina blagih mirisa, lagana opuštajuća muzika i specifičan ugođaj Wellness & Spa centra hotela Malak Regency probuditi će sva Vaša čula. Opustite se i uživajte u Turskom hamamu ili sauni.

Virtual tour


360°
360°
360°
 

Malak Nekretnine

Jedinstven i novi stil življenja – luksuzno naselje, moderni stanovi – izaberite prema vlastitoj želji i potrebi

Sigurnost i visoka kvaliteta izgradnje

Malak Nekretnine


Malak Resort 
Luksuzno naselje na Vrelu Bosne
 
 • Jedinstven životni stil i udobnost

U mirnom dijelu grada, a opet tako blizu aerodroma, olimpijskih planina, i kompletne turističke ponude smještene su prostrane vile vrhunskog komfora, dizajna i tehničke opremljenosti.

Stambena zgrada - Nedžarići
Moderni stanovi
 
 • Jedinstven i moderan životni prostor

Naša stambena zgrada u sarajevskom naselju Nedžarići, spoj je vrhunskih projektantskih i građevinskih rješenja. U mirnom i sigurnom okruženju uživaće cijela Vaša porodica.

Stambena zgrada - Dobrinja
Novi stil življenja, intimna atmosfera
 
 • Izaberite prema vlastitoj želji i potrebi

Tržište nekretninama obogatili smo drugačijim pristupom, posvetivši se gradnji manjih stambenih zgrada sa intimnijom atmosferom.

 

Malak - JANJ drvna industrija

Proizvodimo kvalitetan i funkcionalan namještaj od drveta, modernog dizajna.

Tradicija od 1901. godine

Malak - JANJ drvna industrija


Fabrika
200 zaposlenih
 • Tradicija od 1901 godine 

Fabrika posjeduje tehnologiju koja zaokružuje čitav proizvodni ciklus koji otpočinje od trupca, a završava se finalnim proizvodom. Proizvodne hale se prostiru na površini od 25.000 m2 od kojih su: vlastita pilana, sušare kapaciteta 1400 m3, decimirnica, odjel mašinske obrade, odjel namještaja, ručni odjel, lakirnica, staklara i pakirnica.

Proizvodnja
Kvalitet na prvom mjestu 
 • Nove i moderne tehnologije

Posjedujemo tehnologiju namjenjenu za izradu velikih serija, ali i novu veoma fleksibilnu tehnologiju koja omogućava izradu malih serija ili pojedinačnih proizvoda u kratkom vremenskom razdoblju. Naše proizvode izvozimo, pored Hrvatske, Srbije, Kosova, Albanije i na tržište zapadne Evrope, Bliskog Istoka te Egipta i Pakistana.

Proizvodi
Namještaj modernog dizajna
 • Široka paleta proizvoda od drveta 

Proizvodimo široku paletu proizvoda od fasadne stolarije, ulaznih i unutarnjih vrata, kreveta, stolova i ostalog namještaja za enterijere, kao i drvnu građu, fasade, drvene grilje i kapke te brojne druge proizvode od drveta. 

 

Kontaktirajte nas


testiranje rada